Kövess minket Facebookon

Like-olj minket az extra kedvezményekért!

Kövess minket Twitteren:

Angel-Ink tweetek:

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben szeretnél értesülni a legfrissebb információkról és kedvezményeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj mindenről a leggyorsabban.

Rólunk

about us

A Nevem:Bazsa Gábor (GÉB)

Egészen kicsi koromban születtem Budapesten, 78-ban.

Az anyukám: nő, az apukám már nem.

Gyermekkoromban leginkább felnőtt szerettem volna lenni! Most bezzeg ez fordítva van.

Az első tetoválásom kicsi, fekete volt, jó vastag görbe vonalakkal. (szegény anyukám..:)) De neki a mai napig tetszik!:)

Huszas éveimben kezdtem "varrni", amúgy meg a NASA-nal vagyok műhold aranyozó, de ritkán van fuvar arra felé és sokáig is tart mindent körbe járni , így most el vagyok ezzel!

Ja....hogy komolyan?:)

Régi vágyam volt, hogy szenvedélyem a tetoválás a hivatásom lehessen. Elszántságom és kitartásom az álmom mellett meghozta gyümölcsét és 2007.-ben megnyitottuk első szalonunkat Angel & B.Bros Tattoo néven. Majd az idő múlásával még többet, szebbet, jobbat szerettünk volna adni vendégeinknek ezért elköltöztünk. Így ma már saját arculatunkra formált, barátságos és exkluzív szalonban várunk benneteket, amit Angel-Ink Tattoo névre kereszteltünk. 2010 Cannonball volt első nagyobb megmérettetésünk, ahol a második fordulóig el is jutottunk. Maximális öröm volt számunkra a zsűri elismerése és a pozitív visszajelzések a résztvevőktől. Fontos számomra a folyamatos fejlődés és előrehaladás. Ezért is járok ki Londonba, hogy esetleges újításokat hozzak, tapasztalatokat cseréljek a kinti művészekkel. A munkámban szeretem a kihívásokat, de minden stílusban egyaránt törekszem a részletes kidolgozásra. Szeretettel várlak, hogy közösen alkossunk egy maradandó emléket számodra!

Piercingeslány

Sziasztok!

3 éve sajátítottam el hivatalosan is a piercing behelyezés fortélyait, de ez idő előtt is már igen csak foglalkoztatott a dolog :)

Célom, hogy hibátlan és esztétikus munkát adjak ki a kezeim közül.Ha bevállalós vagy és szereted az extrémet dolgokat várlak szeretettel!

by: piercingeslány

Geb
Nóri

Partnereink

Ajánljuk